TV kijken op de boot zonder Wifi

Je zeilvakantie gebruik je om te ontspannen en op te laden. Even offline zijn, maar wanneer je 's avonds in een haven ligt, is het soms ook juist wel lekker ontspannen om je favoriete serie te kijken. Dan is TV aan boord toch wel handig!

Door Redactie | 07 september 2022

KPN Digitenne op de boot

TV kijken op de boot zonder Wifi

Door Redactie | 07 september 2022

Advertentie

Als je op vakantie gaat wil je even weg van de dagelijkse sleur: het water op, andere omgeving, ander ritme, lekker ontspannen. Maar ’s avonds wil je misschien toch je favoriete serie of een voetbalwedstrijd. Die talkshow waar je altijd naar kijkt of een programma voor de kinderen.

Tegenwoordig is hierin steeds meer mogelijk, mede dankzij het internet. Maar ook tv-aanbieders denken steeds meer mee. Zo biedt KPN Digitenne aan, tv kijken in HD zonder dat je internet of Wifi nodig hebt. Digitenne werkt met een etherfrequentie, dus je hebt geen kabelaansluiting of een data-abonnement nodig.

Digitenne op de boot KPN
TV kijken met je vrienden op het water dankzij Digitenne op de boot!

Het wordt wel eens gekscherend ‘camping-TV’ genoemd, veel kampeerders maken namelijk gebruik van Digitenne. Maar het is dus ook heel geschikt voor aan boord. Het enige wat je nodig hebt is een TV en een stopcontact. Soms heb je ook een tuner nodig, maar bij veel TV’s is een insteekkaart voldoende, deze wordt gratis meegeleverd. En installatie is heel eenvoudig!

Digitenne is niets nieuws overigens, het bestaat al 20 jaar. Maar nog steeds is het een uniek én populair product. Nu KPN de licentie voor de frequentie heeft verlengd met 10 jaar en ze ook verder gaan investeren in het netwerk, zal menig haven straks ook vol liggen met deze ‘camping-tv’. Er is nu al 95% landelijke dekking, maar de komende twee jaar komen er meerdere uitbreidingen om deze dekking nog te verhogen.

Zenderaanbod Digitenne KPN
Met Digitenne kijk je HD-TV. De 30 populairste TV-zenders van Nederland zitten standaard in het aanbod van Digitenne. Zo kan je al je favoriete programma’s en TV-shows bekijken.

Overigens werkt Digitenne ook heel goed in huis, heb je geen kabels door je hele huis, dan is Digitenne de oplossing voor op zolder of misschien in de tuinkamer. Het is plug & play!

Een maandabonnement kost €18. Voor een extra aansluiting (max. 2) betaal je €5 per maand. Kan je niet genoeg krijgen van sport? Voeg dan ESPN voor slechts €9,99 p/m hieraan toe. 

En als je al iTV van KPN hebt kost Digitenne (op de boot, voor op zolder, in het tuinhuisje, op de camping, de studentenwoning van je kind, of voor je moeder in een zorginstelling) maar €5 extra. Je kunt maximaal twee extra aansluitingen toevoegen.  

Ga nu voor de actieaanbieding naar digitenne.kpn.com.

Disclaimer: Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met KPN.

Lees meer zoals dit:

Vond je dit mooi? Deel dit verhaal dan met je vrienden:

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

!
!
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Uitgelicht:

Nieuw in Aan boord:

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.