Nanopresso: De lekkerste koffie onderweg

Een écht lekkere bak koffie aan boord is veel makkelijker dan je denkt. Heet water, koffie, een Nanopresso en je dag is goed. Win 'm nu!

Door Redactie | 02 juni 2021

Wacaco Nanopresso

Nanopresso: De lekkerste koffie onderweg

Door Redactie | 02 juni 2021

Advertentie

Advertorial met Sailspecials

Koffie. Het zwarte goud. Een heerlijke espresso. Voor velen begint de dag ermee en is de dag niet compleet als er geen vers kopje koffie gedronken kan worden. Aan boord kan het nog wel eens een uitdaging zijn om écht lekkere koffie te drinken.

Het meezeulen van een koffiezetapparaat levert de nodige problemen op. Want waar laat je zo’n ding en hoeveel stroom neemt het wel niet. Oploskoffie is vaak niet te drinken en opgieten met een filter duurt eeuwig en smaakt niet zoals de espresso die je van de barista op de hoek bent gewend. Voor de echte koffieleut die ook onderweg een heerlijk ‘bakkie pleur’ wil is er de Nanopresso.

Wacaco Nanopresso

Cup, heet water en gaan

Het enige dat je nodig hebt om een lekker kopje koffie te maken is een Nanopresso, koffie en heet water. Je hoeft dus geen losse koffie mee te nemen, wel zo handig. Stop een Nespresso-cup in de Nanopresso, giet dan heet water uit een thermoskan of fluitketel in het reservoir. Draai de Nanopresso om, en pompen maar! Het pompen is eenvoudig en gaat niet zwaar. Zo heb je in een handomdraai een heerlijke espresso.

Wacaco Nanopresso
In een handomdraai heerlijke koffie

Gemalen koffie

Geen zin in cups, maar maal je liever je eigen koffiebonen? Ook daar weet de Nanopresso raad mee. Zonder de adapter voor de Nespresso-cups kun je de Nanopresso gewoon vullen met een espressomaling. Even goed aanstampen en verder is alles precies hetzelfde.

Win een Nanopresso

In juli 2021 kon je zo’n leuke Nanopresso winnen! In samenwerking met Sailspecials hebben we 3 stuks verloot onder onze nieuwsbrief abonnees. Wij verloten vaker dit soort leuke hebbedingetjes, dus hou ons zeker in de gaten voor meer van dit soort acties.

Wacaco Nanopresso

Nanopresso bij Sailspecials

Wil je morgen al een Nanopresso mee naar de boot? Bestel dan nu je Nanopresso bij Sailspecials.nl. Daar vind je nog meer kleuren en leuke accessoires voor je nieuwe koffiezetter.

Lees meer zoals dit:

Vond je dit mooi? Deel dit verhaal dan met je vrienden:

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

!
!
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Uitgelicht:

Nieuw in Aan boord:

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.