Veiligheid onderweg – Vraag het Jan!

Jan Niemeijer beantwoordt jouw vragen op het gebied van techniek, onderhoud en problemen aan boord. Met het oog op de aankomende vakantie behandelt hij deze keer: Veiligheid onderweg.

Door Redactie | 13 juli 2021

Vraag het Jan

Veiligheid onderweg – Vraag het Jan!

Door Redactie | 13 juli 2021

Advertentie

Het wordt ongetwijfeld weer druk op de Nederlandse wateren deze zomer. Misschien heb jij ook wel een leuke tocht door Nederland uitgestippeld met de boot, of ga jij toch weer de grens over dit jaar? Wat je ook gaat doen, het is goed om vooral veilig op pad te gaan.

Veiligheid is een belangrijk onderwerp. Het is daarom goed je voor vertrek voldoende te laten informeren over mogelijke gevaren, daarom staat Jan weer voor je klaar om vragen rondom veiligheid onderweg te beantwoorden.

Jan en Annelinde gaan komende zomer ook lekker op pad in eigen land. Zo zit Jan de komende tijd helemaal in de rol vanuit zijn eigen ervaringen onderweg. Maar met name vanuit zijn ervaring die hij heeft opgedaan in een watersportwinkel, beantwoordt hij jouw vragen. Hierbij geeft hij zijn eigen mening en uitleg, natuurlijk heeft iedereen zijn eigen kijk op de vragen die binnenkomen. Jan beantwoordt ze vanuit zijn eigen expertise.

“Zitten jij en je boot ook met een probleem, stel je vraag dan aan de redactie van Zeilwereld! Ik duik er graag in en zal hard mijn best doen om, samen met mijn eigen kennis, interesse en graafwerk, een uitleg of oplossing te bedenken!”

Veiligheid onderweg

Stel nu jouw vragen over veiligheid onderweg aan Jan. Denk aan stroombeheer onderweg, navigeren, ankeren en ’s nachts varen. Zoveel vragen met zoveel antwoorden. Jan beantwoordt ze op zijn manier, jij vraagt ze door een mail te sturen naar: redactie@zeilwereld.nl. Vermeld in het onderwerp: ‘Vraag het Jan’ en jouw vraag wordt snel beantwoord!

Lees ook de vragen en antwoorden van de voorgaande editie over het opstarten van de boordsystemen na de winter

Lees meer zoals dit:

Vond je dit mooi? Deel dit verhaal dan met je vrienden:

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

!
!
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Uitgelicht:

Nieuw in Aan boord:

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.