Yvonne won het Spinlock 6D reddingsvest!

Zeilwereld maakt graag zeilers blij. Of dat nu met mooie artikelen, podcasts of video's is, of simpelweg met een winactie, het maakt niet uit. Yvonne won een prachtig Spinlock 6D reddingsvest.

Door Riemer Witteveen | 03 januari 2021

Spinlock 6d Reddingsvest

Yvonne won het Spinlock 6D reddingsvest!

Door Riemer Witteveen | 03 januari 2021

Advertentie

2021 begon goed voor Yvonne de Weerdt. Zij werd willekeurig gekozen uit onze abonnee’s en werd daarmee de winnaar van het prachtige en gloednieuwe Spinlock 6D reddingsvest. “Wat een super begin van 2021! Ik ben blij verrast,” schreef winnares Yvonne.

Goede kans voor iedereen

Wist je dat je bij de Oudejaarstrekking van de Staatsloterij de kans op de jackpot per lot één op 6.3 miljoen was? Bij de winactie van Zeilwereld waren de kansen voor iedere deelnemer een stuk groter. Iedereen die zich in heeft geschreven op onze gratis tweewekelijkse nieuwsbrief maakte automatisch kans om het reddingsvest te winnen. Het maakt niet uit of je abonnee van het eerste uur was, of je net hebt ingeschreven. Iedereen die zich vóór 2021 had ingeschreven deed mee en dat waren dik 4000 man. Niet gek toch?

Spinlock winactie
Het Spinlock 6D reddingsvest. Beeld: Spinlock

Meer mooie acties in de toekomst

Niets gewonnen? Geen zorgen; in de toekomst komen we met nog meer mooie winacties. Nog geen abonnee, maar wel genieten van talloze gratis verhalen, video’s en podcasts, schrijf je dan gratis in en like onze Facebook-pagina.

Team Heiner e-seminars
Foto: Daniel Sainthorant

Winactie Team Heiner e-Seminars

Gelijktijdig met deze winactie gaven we samen met Team Heiner ook drie gratis e-Seminars over wedstrijdzeilen. De winnaars zijn bekend. Check ze hier: 6 e-Seminars over wedstrijdzeilen

Beeld: Spinlock

Lees meer zoals dit:

Riemer Witteveen zeilt zelf het liefst solo of shorthanded. Interviews en verhalen met zeilers blijven uit zijn pen stromen. Met zijn videoskills en zijn liefde voor zeilen zet hij zich in voor Zeilwereld.

Vond je dit mooi? Deel dit verhaal dan met je vrienden:

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

!
!
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Uitgelicht:

Nieuw in Aan boord:

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.