Feest! Zeilwereld bestaat 1 jaar

Officieel mogen we onze verjaardag op vrijdag 26 februari vieren. Maar we hebben besloten dat feestje gewoon lekker uit te spreiden over de dagen rondom onze verjaardag. We zijn best trots op wat wij in een jaar hebben neergezet, maar uitgegroeid en uitgeleerd zijn wij zeker nog niet! We kijken uit naar de toekomst, en vieren dit feest graag met jou samen.

Zeilwereld bestaat een jaar

Geslaagde Zeilwereld pubquiz

De komende tijd gaan we een aantal dingen organiseren rondom ons 1-jarig bestaan. Zo organiseerden we afgelopen dinsdag 9 maart een online pubquiz. Maar liefst 70 teams sloten aan en streden mee om een aantal mooie prijzen.

De winnaars van deze avond:
1 Team Stern - Ronstan horloge
(Lars Bosma & Kirsten Schoen)
2. Team Quilson - Lijnenset
(Jan Niemeijer en Annelinde Mulder & Marc Bosch en Monique Hut)
3. Team Xava - Boek houten botenbouwers
(Cyriel van den Hoff)

Winactie Ronstan horloge

Lezersonderzoek

Ook zijn wij heel benieuwd hoe jullie over ons denken. Wat jullie nog missen op onze online kanalen en wat je altijd graag leest! Wij hebben dit lezersonderzoek naar al onze abonnees gestuurd.

Geen abonnee, maar wil je wel graag meewerken? Laat dit ons weten door een mail te sturen naar:

redactie@zeilwereld.nl -> Zet in het onderwerp dat het om het lezersonderzoek gaat, dan sturen wij je de link zo snel mogelijk toe

Wat gebeurde er allemaal in dat eerste jaar?

We nemen jullie ook mee in ons avontuur van een jaar Zeilwereld. Wat hebben we ook alweer allemaal gedaan? En wat gebeurde er allemaal in dat bijzondere jaar? Binnenkort te vinden op deze pagina!