JOUW VERHAAL

Wij zijn altijd op zoek naar mooie verhalen vanuit de zeilwereld. Ben jij onderweg, in Nederland of het buitenland, heb je een mooi zeilproject, ben je aan je boot aan het klussen of zit je in de voorbereiding voor een grote wedstrijd? Dat zijn verhalen waar zeilwereldfans meer over willen weten.

Verhalen
Voor de rubriek 'Verhalen' zijn we op zoek naar toerende zeilers in zowel Nederland als in het buitenland. Meld je aan als frequente schrijver of stuur eenmalig een verhaal over jouw avonturen in.

Zeilprojecten
Ga je een boot kopen of ben je bijvoorbeeld van plan je boot zelf op te knappen? Of ben jij bezig het zeilen in jouw regio te stimuleren of zit je in een andersoortig project dat te maken heeft met zeilen? Laat het ons weten, wij komen graag langs om een reportage te maken van jouw zeilproject.

Wedstrijdzeilen
Ben jij een fervent wedstrijdzeiler en zit je in de voorbereiding van een, voor jou, grote wedstrijd? Of heb je grote ambities op weg naar de (inter)nationale zeiltop? Wij interviewen je graag over jouw wedstrijdervaringen.

Stuur jouw verhaal in!
Enthousiast geworden? Lees onze contenthandleiding door en ga aan de slag met jouw verhaal. Nog vragen na het lezen van de handleiding, neem gerust contact met ons op via: redactie@zeilwereld.nl.

Contenthandleiding: