Gratis Lentespecial!

Het seizoen is begonnen! We mogen weer. In deze gratis Lentespecial 2023 vind je verhalen en inspiratie die je helpen bij het prachtige zeilseizoen dat ons te wachten staat. Nog geen plannen voor de zomer? Overweeg een zeilvakantie naar Denemarken of Zuid-Engeland. En welke gadgets mag je niet missen?

Zeilwereld-abonnees hebben de Lentespecial gratis in hun inbox gekregen. Ben je nieuwsgierig, maar nog geen abonnee? Geen probleem! Vul je e-mailadres hieronder in en wij sturen de special gratis naar je toe!

Nog geen abonnee?

Hiermee meld je je direct aan op de gratis nieuwsbrief
!
!
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Nieuwe boten

Producten

Zeilverhalen

Interviews

Boeken & Podcasts

Zeilwereld Lentespecial 2023

Op naar een schitterende zomer!

Heb jij af en toe ook behoefte om gewoon lekker door een magazine te bladeren? Je even rustig terug te trekken in dat lekkere hoekje aan boord, of gewoon thuis op de bank, en lezen over jouw favoriete hobby. Bereid je voor op het komende seizoen en lees over oceaanraces. Op zoek naar een nieuwe boot? Misschien vind je 'm wel in deze special!

Lentespecial Zeilwereld

Een greep uit de verhalen

Weet jij al waar je deze zomer naartoe wilt? Ontdek de Oostzee en Denemarken. Ook als je een paar weken hebt kan het een leuke optie zijn. Ga je liever de andere kant op en vind je het leuk om met een groep te (wedstrijd)zeilen? Dan kun je misschien meedoen met de Scheveningen500 naar Falmouth. Ook als student zonder boot een leuke optie! Herco Tibboel zocht uit of internet via Starlink een goede optie is. En wat zijn de nieuwe plannen van de Globe 40 winnaars Frans Budel en Ysbrand Endt? En nog één jaar tot de Olympische Spelen in Parijs. Welke Nederlandse zeilers gaan daar strijden om de medailles? Dat en nog veel meer lees je in deze Lentespecial.

Waarom een Zeilwereld special?

Na publicatie van elke Zeilwereld Special groeit het aantal enthousiaste reacties van onze abonnees en krijgen we er weer nieuwe lezers bij. Daar worden we blij van! Jullie waardering moedigt ons aan om mooie specials te blijven maken, naast het vullen van Zeilwereld.nl met prachtige zeilverhalen. Dit jaar verschijnt er ieder kwartaal een nieuwe editie, dit is alweer nummer 2 van dit jaar. We hopen dat jij als lezer deze goed blijft waarderen, daar doen we het voor!

De Zeilwereld Lentespecial is een online magazine. Je kunt deze op je telefoon, tablet, laptop of desktop lezen in onze reader, of je kunt hem vanuit de e-mail downloaden als pdf. De keuze is aan jou. Meld je eenvoudig aan voor onze e-mailnieuwsbrief en je ontvangt onze mailings en specials gratis in je inbox.

Nog geen abonnee?

Hiermee meld je je direct aan op de gratis nieuwsbrief
!
!
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.