Gratis Nazomerspecial!

Alweer het derde digitale magazine van Zeilwereld. Ook dit keer gevuld met verhalen over zeilen, boten, producten en een interview. Dit keer met extra aandacht voor de HISWA te Water. Wat moet je zien en wat kun je verwachten. Je leest het in de nazomerspecial, speciaal voor alle Zeilwereld fans!

Nieuwsgierig, maar ben je nog geen abonnee? Laat je e-mailadres hieronder achter en wij sturen de special gratis naar je toe!

Nieuwe boten

Producten

Zeilverhalen

Interviews

Boeken & Podcasts

Bereid je voor op de HISWA te Water

Heb jij af en toe ook behoefte om gewoon lekker door een magazine te bladeren? Je even rustig terug te trekken in dat lekkere hoekje aan boord, of gewoon thuis op de bank, en lezen over jouw favoriete hobby. Bereid je voor op de aankomende HISWA te Water en op de onvermijdelijke kluswinter. Op zoek naar een nieuwe boot? Misschien vind je 'm wel in deze special!

MacSpecial

Een greep uit de verhalen

We zeilen in deze voorjaarsspecial naar de Azoren. Jules Bänffer en enkele cursisten van de Zeezeilers van Marken verkennen de Portugese archipel in de Atlantische Oceaan. De HISWA te Water staat voor de deur en dus spreken we met directeur Arjen Rahussen over de beurs en kun je lezen welke boten je allemaal kunt spotten in de Bataviahaven. De jonge getalenteerde zeilster Laila van der Meer bereidt zich voor op de Olympische Spelen van Parijs in 2024 en vertelt over haar weg daar naartoe.  En straks moet de boot natuurlijk weer uit het water, wat staat je te wachten? Of je wilt je Seizoen verlengen. Hoe doe je dat? Hoe houd je het warm? Dat en meer lees je in de special.

Waarom een nazomerspecial?

Na het succes van onze eerste special in het najaar van 2021 en de voorjaarsspecial van 2022 hadden we de behoefte vaker zo'n exclusief online magazine te maken. Jullie, onze lezers, gaven aan de special erg te waarderen. Aangezien wij zelf zoveel plezier hadden met de productie van het magazine, was het eigenlijk alleen maar logisch dat er een nieuwe versie kwam. Het moment waarop de special moest verschijnen was snel besloten: voorafgaand aan de HISWA te Water (die eindelijk weer door kan gaan!). We blijven Zeilwereld ontwikkelen en zijn trots op deze nieuwe special. We hopen dat je ook deze special weer met veel plezier gaat lezen!

Wil je de Nazomerspecial liever downloaden en lezen in pdf-vorm? Ook dat is natuurlijk geen probleem. Klik op de afbeelding hiernaast om de pdf te downloaden.

Nog geen abonnee?

Hiermee meld je je direct aan op de gratis tweewekelijkse nieuwsbrief
!
!
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.