Gratis Nazomerspecial '23!

Wat was het een gekke zomer. Winden uit vreemde hoeken, regen die van geen ophouden wist, en temperaturen waardoor je het liefst de caravan naar het zuiden wilde pakken. Maar gelukkig is de nazomer er nog. De temperaturen gaan omhoog, de winden trekken aan en het is weer heerlijk zeilen.

In deze gratis Nazomerspecial 2023 vind je als altijd mooie verhalen ter inspiratie, en om je voor te bereiden op wat er later dit jaar onvermijdelijk komen gaat; het klusseizoen.

Zeilwereld-abonnees krijgen de Lentespecial gratis in hun inbox. Ben je nieuwsgierig, maar nog geen abonnee? Geen probleem! Vul je e-mailadres hieronder in en wij sturen de special gratis naar je toe!

Nog geen abonnee?

Hiermee meld je je direct aan op de gratis nieuwsbrief
!
!
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Nieuwe boten

Producten

Zeilverhalen

Interviews

Boeken & Podcasts

Zeilwereld Nazomerspecial 2023 Cover

Op naar een schitterende zomer!

Heb jij af en toe ook behoefte om gewoon lekker door een magazine te bladeren? Je even rustig terug te trekken in dat lekkere hoekje aan boord, of gewoon thuis op de bank, en lezen over jouw favoriete hobby. De verhalen zijn divers en leuk voor zeilbeginners en -veteranen. Op zoek naar een nieuwe boot? Misschien vind je 'm wel in deze special!

Nazomerspecial teaser laptop

Een greep uit de verhalen

Heb jij je weer ingeschreven voor de 24 uurs Zeilrace? We vertellen je erover en geven je tips. Zo kom je wellicht als winnaar aan in medemblik! De Olympische Spelen in Parijs zijn volgend jaar al. Wat is het laatste nieuws en wat kunnen we verwachten?  En wat is eigenlijk de toekomst van The Ocean Race?

Ook deze vakantie zeilden vele Nederlanders richting de Oostzee door de Duitse Bocht. Die Duitse Bocht heeft nogal een reputatie. Je leest verschillende verslagen over de bocht der bochten.

Verder kijken we naar de schitterende lijnen van Eagle Yachts, kijken we of je nog kunt navigeren zonder digitale hulpmiddelen, kom je erachter of jouw polyester boot in de winter gewoon in het water kan blijven liggen en lees je over de Driehoek Noordzee.

En heb jij ook zo'n zin in de HISWA te Water in Lelystad?

Waarom een Zeilwereld special?

Na publicatie van elke Zeilwereld Special groeit het aantal enthousiaste reacties van onze abonnees en krijgen we er weer nieuwe lezers bij. Daar worden we blij van! Jullie waardering moedigt ons aan om mooie specials te blijven maken, naast het vullen van Zeilwereld.nl met prachtige zeilverhalen. Dit jaar verschijnen er drie specials en dit is alweer nummer 2 van dit jaar en de zesde special van Zeilwereld. We hopen dat jij als lezer deze goed blijft waarderen, daar doen we het voor!

De Zeilwereld Nazomerspecial is een online magazine. Je kunt deze op je telefoon, tablet, laptop of desktop lezen in onze reader, of je kunt hem vanuit de e-mail downloaden als pdf. De keuze is aan jou. Meld je eenvoudig aan voor onze e-mailnieuwsbrief en je ontvangt onze mailings en specials gratis in je inbox.

Nog geen abonnee?

Hiermee meld je je direct aan op de gratis nieuwsbrief
!
!
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.