Spotlight

Elke twee weken zetten we een zeiler in de spotlight. We stellen elke zeiler dezelfde vragen, en krijgen daarbij steeds verrassende antwoorden. Bekijk alle spotlight artikelen hier.

Spotlight Indian Summer

In de Spotlight: Madeleine en Harald

Een spotlight gemaakt op locatie! In zuid Bretagne worden Madeleine en Harald, eigenaren van Indian Summer ondervraagd over boten, mooie plekken, dromen en ideeën.

Lees verder

Wedstrijdzeilen in de Splash met Timme Staal

Timme Staal in de spotlight

Jarenlang racete Timme Staal over het water in zijn Splash. Sinds kort vaart hij samen met vrienden de Yngling. Het was tijd voor wat anders. Timme staat deze keer in de spotlight en vertelt over zijn ervaringen in het wedstrijdzeilen.

Lees verder

Comfortina 38 in de spotlight

Anne Hiske en Jan Daniël in de spotlight

Anne Hiske en Jan Daniël zijn in het bezit van een Comfortina 38. Het is hun vijfde zeilboot, en samen hebben ze al veel avonturen beleefd op hun zeiltochten. Prachtige verhalen in deze spotlight!

Lees verder

Spotlight Wessel

Wessel Hissink in de spotlight

In de spotlight staat Wessel Hissink met zijn Shrimper 21 en vriendin Willemien. Een prachtige Engelse Cornish Crabber, prachtig om naar te kijken. En op te varen, aldus Wessel. Lees het in deze spotlight!

Lees verder

Spotlight Angelien en Eugene

Angelien en Eugene in de spotlight

Ruim 13 jaar geleden zeilde gezin Motzheim in hun Friendship 35 richting Scandinavië. Een gelukkige ontmoeting in een haven bleek een ommekeer in hun leven. Ze kregen een baan aangeboden bij de Najad werf. Huis en haard werden verkocht en enige maanden later woonden ze op het prachtige Orust, het Mekka van de Zweedse scheepsbouw.

Lees verder

Jeroen en Jessica in de spotlight

Jeroen en Jessica in de spotlight

Ze stellen niet meer uit, maar gaan komend jaar hun droom achterna. Jeroen en Jessica vertrekken met hun Harmony 47 op een wereldreis, samen met hun twee jonge kinderen. Lees in deze spotlight welke afwegingen ze maakten voor ze dit besluit namen.

Lees verder

Spotlight Andries Bik

Andries Bik in de spotlight

Hij zeilt op zijn Seahorse de wereld rond, leerde zeilen op een zelf geknutseld oranje zeilbootje en stapte een tijdlang over op windsurfen. Na een zwaar ongeluk besloot hij weer op een boot te stappen, sindsdien zijn wij fan van Andries Bik en zijn altijd vrolijke vlogs. Daarom zetten we hem graag in de spotlight.

Lees verder

Janneke Dijkhuis in de spotlight

Janneke Dijkhuis in de spotlight

Janneke Dijkhuis heeft geen eigen boot en zeilt eigenlijk pas sinds vijf jaar. Toch heeft ze al een aantal hele mooie zeilervaringen op haar naam staan. Daarom staat ze deze keer in de spotlight!

Lees verder

Hans de Man in de spotlight

Hans de Man in de spotlight

De zeiler in de spotlight is deze keer Hans de Man. Hij vaart op een C-Yacht 1250, genaamd Janjorem. Een enthousiast zeiler die graag vertelt over zijn zeilplannen.

Lees verder

Ada en Akko, zeiler in de spotlight

Ada en Akko in de spotlight

Ada en Akko beantwoorden deze keer de vragen voor de zeiler in de spotlight. Met hun White Haze hebben ze in 6 jaar tijd de hele wereld gezien, en klaar met zeilen zijn ze nog lang niet.

Lees verder

Schrijf je in op de nieuwsbrief*

!
!
Terms and Conditions checkbox is required.

*Maak de hele maand februari kans op een Ronstan ClearStart Horloge!

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Uitgelicht: