Spotlight

Elke twee weken zetten we een zeiler in de spotlight. We stellen elke zeiler dezelfde vragen, en krijgen daarbij steeds verrassende antwoorden. Bekijk alle spotlight artikelen hier.

Ada en Akko, zeiler in de spotlight

Ada en Akko in de spotlight

Ada en Akko beantwoorden deze keer de vragen voor de zeiler in de spotlight. Met hun White Haze hebben ze in 6 jaar tijd de hele wereld gezien, en klaar met zeilen zijn ze nog lang niet.

Lees verder

Spotlight Rony Grooten

Rony Grooten in de spotlight

Rony Grooten vaart met zijn vrouw op een Kaskelot waar ze mooie vakantietochten mee varen. Rony houdt ervan ook zonder motorgebruik te varen, onder zeil de haven uit. Zo krijg je veel vertrouwen in je schip en eigen kunnen geeft hij aan.

Lees verder

Mike Dingemans in de spotlight

Mike Dingemans in de spotlight

Mark Dingemans zeilt met zijn vrouw Petra op een Bavaria 40 cruiser. Hun volgende reis is naar Noorwegen en de Oostzee. Ook de Middelandse Zee staat nog op de planning.

Lees verder

Anita Kempers in de spotlight aan boord van Pharousa in Schotland

Anita Kanters in de spotlight

Anita Kanters raakte besmet met het zeilvirus toen ze kinderen kreeg. Het was dé perfecte oplossing voor een avontuurlijke vakantie met een baby. Nu tijdelijk even geen eigen boot, maar in deze spotlight praat ze al wel weer over een volgend schip.

Lees verder

Frank du Mosch in de spotlight

Frank du Mosch in de spotlight

Frank du Mosch is dit jaar met zijn snelle Grand Soleil ‘Barista’ naar Belle-Île-en-Mer gevaren samen met zijn gezin. Wij ontmoeten hem hier heel toevallig. Frank vertelt ons waar zijn passie voor zeilen vandaan komt en over zijn dromen.

Lees verder

Jelmer Bouw in de spotlight

Jelmer Bouw in de spotlight

Jelmer Bouw staat deze keer in de spotlight. Jelmer is de eigenaar van zeilmakerij Quantum Sails Nederland. Niet verrassend dus dat hij een sail repair kit een handige accessoire aan boord vindt!

Lees verder

Ank Reitsma in de spotlight

Ank Boersma in de spotlight

Ank Boersma vaart met haar man Keimpe op een Sigma 41. Ze hebben al drie keer een rondje Atlantic gemaakt. Ank deelt met ons haar favoriete plekjes om te zeilen en te ankeren.

Lees verder

Yoya Braams met Breehorn 44 in de spotlight

Yoya Braams in de Spotlight

Yoya Braams is opstapper, en heeft dus geen eigen boot. Desondanks heeft ze al zeilend veel van de wereld gezien. Ze vaart regelmatig op een Breehorn 44.

Lees verder

Spotlight - Guido Neijmeijer

Guido Neijmeijer in de Spotlight

Deze keer zetten we Guido Neijmeijer in de ‘Spotlight’. Vanaf zijn jonge kinderjaren is Guido al actief op en rond het water. Nu zeilt hij met zijn vrouw (en voorheen ook frequent met zijn kinderen) op de Aquavite, een snel en sportief zeilschip uit Finland.

Lees verder

Spotlight Cees Swart

Cees Swart in de spotlight

De spotlight staat deze keer op Cees Swart met zijn Genet. Hij leerde het zeilen door een jeugdliefde. De verkering is uit, maar zeilen is altijd zijn grote passie gebleven.

Lees verder

Schrijf je in op de nieuwsbrief

En ontvang 2 keer per maand de nieuwste artikelen in je mailbox!
!
!
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Uw advertentie hier? Neem contact op.

Uitgelicht: