Uitgelicht

Soms willen we graag je aandacht trekken naar een bijzonder artikel. Die vind je dan tijdelijk in de uitgelichte artikelen sectie van onze site. Hier zie je alle huidige uitgelichte berichten.

Hutting 40

Tjerk Hutting al 40 jaar bevlogen jachtbouwer

Hutting is al vele jaren een bekende naam in de Nederlandse zeilwereld. Een naam die garant staat voor prachtige en oerdegelijke schepen. Tjerk Hutting staat al 45 jaar aan het roer. Een artikel uit het magazine Jachtbouw Nederland.

Lees verder

Kustzeilers Jubileum

75 jaar Kustzeilers: Zeemanschap en Inspiratie

De Kustzeilers bestaan 75 jaar! Een goede reden om met voorzitter Ed Megens te spreken over de bijzondere vereniging en de mooie plannen voor dit bijzondere jaar.

Lees verder

North Sea Regatta afgelast

Dramatische start van het wedstrijdseizoen

Hoewel de versoepelingen langzaam in zicht komen, gaat het voor verschillende wedstrijdorganisaties niet snel genoeg. De onzekerheid is te groot waardoor grote zeilevenementen dit voorjaar de boel opnieuw vroegtijdig hebben afgelast.

Lees verder

Refit mast

Fier

De refit van de mast geeft Charlotte weer veel leermomenten. Maar de mast staat er intussen weer op en zij en Paul zijn trots op het resultaat. Charlotte neemt ons in vogelvlucht mee door de werkzaamheden van deze refit.

Lees verder

Wel of geen klusboot?

Wel of geen klusboot?

Nadat ze bij een eerste boot hebben gekeken, moeten Annelinde en Jan goed nadenken of dit de boot is waar ze op willen wonen. Annelinde neemt ons deze keer mee in hun overwegingen voor een klusboot of niet.

Lees verder

Trintella Vriendenkring

Trintella: Trots als verbindende factor

De Trintella Vriendenkring is geen doorsnee merkvereniging. De vele soorten Trintella’s zorgen voor vele soorten zeilers. Wat is het karakter van de Trintella en wat verenigt de Trintella-zeilers?

Lees verder

Klussen onderweg aan Pitou

Klussen onder de zon

Liselotte en Machiel hebben veel geklust aan hun boot. Zij zijn er in 2,5 jaar rond de wereld zeilen achter gekomen dat er altijd wel iets te klussen is onderweg. Ze nemen ons mee in de lessen die zij hieruit hebben geleerd.

Lees verder

Winactie Ronstan horloge

Ronstan Winactie

Win een Ronstan ClearStart Horloge Perfect voor de start van het komende zeilseizoen! Dit Ronstan ClearStart horloge zorgt ervoor dat jij op tijd bij de startlijn bent en nooit te vroeg over de lijn gaat. Wij verloten een horloge onder al onze abonnees! Nog geen abonnee? Schrijf je dan snel in! Schrijf je in en win! Jouw voordelen: Winactie Ronstan…

Lees verder

Schrijf je in op de nieuwsbrief

!
!
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Uitgelicht: