Uitgelicht

Soms willen we graag je aandacht trekken naar een bijzonder artikel. Die vind je dan tijdelijk in de uitgelichte artikelen sectie van onze site. Hier zie je alle huidige uitgelichte berichten.

Unisex zeilkleding - Charlotte's blog

Shipaholic

Charlotte is dol op shoppen, maar nu ze op wereldreis gaat is dat shoppen wel een beetje veranderd. In deze blog neemt ze ons mee in de aanschaf van haar eerste unisex zeilkleding setje samen met Paul.

Lees verder

Oversteek Flyer: Zeeziekte, twijfels en reflectie

De oversteek. Oliver heeft hier zijn hele leven al van gedroomd. Toch slaat de twijfel even toe als er meteen na vertrek 34 knopen wind staan. Gelukkig gaat de wind snel liggen en vallen de problemen onderweg mee.

Lees verder

Atlantische oversteek voor de eerste keer met Emma en Roger

Je eerste Atlantische oversteek

Emma en Roger zijn in juli 2020 vertrokken met hun Westerly Conway ‘Sanuti’ voor een 14 maanden durende zeilreis rond de Atlantische Oceaan. In december staken ze deze oceaan over. Het was hun eerste grote oversteek, Emma vertelt over hun ervaringen en de voorbereiding!

Lees verder

Winactie Ronstan horloge

Ronstan Winactie

Win een Ronstan ClearStart Horloge Perfect voor de start van het komende zeilseizoen! Dit Ronstan ClearStart horloge zorgt ervoor dat jij op tijd bij de startlijn bent en nooit te vroeg over de lijn gaat. Wij verloten een horloge onder al onze abonnees! Nog geen abonnee? Schrijf je dan snel in! Schrijf je in en win! Jouw voordelen: Winactie Ronstan…

Lees verder

Double Edge in de IJspegel race Scheveningen

Tweede man/vrouw gezocht voor Fastnet Race met Chris Schram

De Fastnet Race doublehanded zeilen, Chris Schram doet het al jaren. Ook dit jaar heeft hij zich weer ingeschreven met Double Edge, een Corby 38. Wij praten met hem over die race en doublehanded varen.

Lees verder

Passief inkomen genereren voor een wereldreis

De ultieme droom: vóór je 40ste stoppen met werken en vertrekken

Een passief inkomen genereren, we horen er steeds meer over. Fleur en Ronald kregen het, door een passief inkomen, voor elkaar om te stoppen met werken en de trossen los te gooien. En dat allemaal voor hun 40ste!

Lees verder

Schrijf je in op de nieuwsbrief*

!
!
Terms and Conditions checkbox is required.

*Maak de hele maand februari kans op een Ronstan ClearStart Horloge!

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Uitgelicht: