Jelmer

Jelmer van Beek is schipper op Team JAJO in The Ocean Race. Hij doet mee aan de VO65 Sprint Cup. In zijn column neemt hij ons mee in de voorbereidingen, de race en de tussenstops.

Team JAJO etappe 1

Met meer dan 50 knopen door de Straat van Gibraltar

Jelmer van Beek neemt ons mee in de eerste etappe van The Ocean Race aan boord van Team JAJO. Waarin ze met 50 knopen door de Straat van Gibraltar gaan en een mooie voordewindse koers richting de finish te pakken hebben.

Lees verder

Voorbereiding Jelmer van Beek

Column Jelmer: Klaar voor The Ocean Race

De eerste krachtmeting is geweest, hoewel hij niet eindigde zoals Jelmer graag had gezien, kijkt hij tevreden terug. Als schipper van team JAJO is het de afgelopen tijd druk geweest, maar het is ook genieten. Lees alles over die laatste voorbereiding in deze column van Jelmer van Beek.

Lees verder

Jelmer van Beek

Column Jelmer: Een jongensdroom komt uit

“Ik heb binnenkort een mooie aankondiging voor jullie.” Zo kwam Jelmer enkele weken terug naar ons toe. Die aankondiging bleek de verkorte versie van The Ocean Race te zijn, waar een Nederlands team aan mee gaat doen. Jelmer van Beek wordt schipper. In deze column neemt hij ons mee in zijn rollercoaster jaar.

Lees verder

Zeilen Suezkanaal Jelmer van Beek

Column: Vastlopen in Suezkanaal door taalbarrière

Jelmer van Beek schippert de VO65 Janssen de Jong door het Suezkanaal richting Egypte. Met het jonge team maakt hij zo een bijzondere tocht mee. In deze eerste column van Jelmers hand neemt hij ons mee in zijn persoonlijke avontuur.

Lees verder