Gratis Voorjaarsmagazine 2024!

De vogels fluiten weer vrolijk, de zon laat zich wat vaker zien en de dagen zijn weer lekker lang. Het zeilseizoen is weer begonnen! Misschien ben je nog bezig met de laatste klusjes, de laatste meters antifouling of doen je schouders nog pijn van het poetsen en in de was zetten. Of misschien heb je de eerste weekenden alweer lekker aan boord doorgebracht.

We vieren de start van het nieuwe seizoen met het Zeilwereld Voorjaarsmagazine 2024, vol met verhalen ter inspiratie, tips, interviews en meer.

Zeilwereld-abonnees krijgen de Magazines altijd gratis in hun inbox. Ben je nog geen abonnee? Vul je e-mailadres hieronder in en je blijft op de hoogte van alles wat we doen.

Nog geen abonnee?

Hiermee meld je je direct aan op de gratis nieuwsbrief
!
!
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Nieuwe boten

Producten

Zeilverhalen

Interviews

Boeken

Zeilwereld Voorjaarsmagazine 2024

Op naar een schitterende zomer!

Heb jij af en toe ook behoefte om gewoon lekker door een magazine te bladeren? Je even rustig terug te trekken in dat lekkere hoekje aan boord, of gewoon thuis op de bank, en lezen over jouw favoriete hobby. De verhalen zijn divers en leuk voor zeilbeginners en -veteranen. Op zoek naar een nieuwe boot? Misschien vind je 'm wel in dit Magazine!

MockUp Magazine Voorjaar 2024

De verhalen:

Waar ga jij heen deze vakantie? Misschien is het tijd voor Schotland, de Orkneys of de Faeröer? Sicko Heldoorn en Anja Hiemstra zeilden koers noordoost met hun Victoire 1044. Herco en Elvira Tibboel zeilden ook naar een bijzondere bestemming en lieten hun anker vallen naast een heel beroemd beeld. Herco schrijft erover en deelt zijn ankerervaringen.

Maar we gaan ook racen! Wat dacht je van de Sneekweek, de Olympische Spelen en de America's Cup? Evenementen die je zeker wilt volgen en het komende jaar tot een spannend zeiljaar maken.

En heb je na de kluswinter nog niet genoeg van het klussen? Ook in het seizoen kun je nog een hoop dingen doen. Wat dacht je van zelf een harde buiskap maken van polycarbonaat? Erick vertelt je hoe.

Wist je dat bijna alle beroemde jachtontwerpers wel eens een kwartonner hebben ontworpen? De 1/4-tonners zijn nog altijd mateloos populair.

En natuurlijk hoor je zoals altijd van ons over de laatste gadgets, boeken en een aantal interessante boten.

Waarom een Zeilwereld Magazine?

Na publicatie van elk Zeilwereld Magazine groeit het aantal enthousiaste reacties van onze abonnees en krijgen we er weer nieuwe lezers bij. Daar worden we blij van! Jullie waardering moedigt ons aan om mooie Magazines te blijven maken, naast het vullen van Zeilwereld.nl met prachtige zeilverhalen. Ook dit jaar verschijnen er in ieder geval weer drie magazines. We hopen dat jij als Zeilwereld-lezer onze content blijft waarderen, daar doen we het uiteraard voor!

Het Zeilwereld Voorjaarsmagazine is een online magazine. Je kunt deze op je telefoon, tablet, laptop of desktop lezen in onze reader, of je kunt hem vanuit de e-mail downloaden als pdf. De keuze is aan jou. Meld je eenvoudig aan voor onze e-mailnieuwsbrief en je ontvangt onze mailings en magazines gratis in je inbox.

Nog geen abonnee?

Hiermee meld je je direct aan op de gratis nieuwsbrief
!
!
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.