De America’s Cup en… McDonalds?

Wat hebben de huidige Defender van de America’s Cup en de Amerikaanse fastfood gigant McDonalds met elkaar gemeen? Niet zoveel zou je in eerste instantie zeggen. Sinds kort is McDonalds New Zealand echter de officiele ‘Family Partner’ van het Nieuw Zeelandse team. Wat houdt dat precies in dan? Support en Happy Meals “Onze primaire rol…

Door Redactie | 14 februari 2020

McDonaldsETNZ

De America’s Cup en… McDonalds?

Door Redactie | 14 februari 2020

Advertentie

Wat hebben de huidige Defender van de America’s Cup en de Amerikaanse fastfood gigant McDonalds met elkaar gemeen? Niet zoveel zou je in eerste instantie zeggen. Sinds kort is McDonalds New Zealand echter de officiele ‘Family Partner’ van het Nieuw Zeelandse team. Wat houdt dat precies in dan?

Support en Happy Meals

Van Velthooven poseert met de 14 kilogram zware ‘Auld Mug’

“Onze primaire rol is om families achter het team te scharen. Iedereen in onze restaurants kan niet wachten om onderdeel te worden van het team en het grootste sportevenement in Nieuw Zeeland voor de aankomende jaren.” Aldus Jo Mitchell, hoofd van de marketingafdeling bij McDonalds.

Gouden bogen

Eind april zullen de bekende gouden bogen al te zien zijn op het grootzeil van de foilende AC75 van het team. Dan worden in Cagliari de eerste races van deze America’s Cup serie gevaren. Het zal de eerste keer zijn dat we de verschillende AC75’s het tegen elkaar zullen opnemen.

Met de cup door de McDrive

Teamlid Simon van Velthooven vond het tijd om een McDonalds te bezoeken en nam de felbegeerde sporttrofee mee. Nonchalant met de cup in de bijrijdersstoel bestelt hij twee ‘Kiwi-burgers’. Één voor hem en één voor de cup?! Of toch voor de cameraman achterin? Vanaf 00:50s.
 

Lees meer zoals dit:

Vond je dit mooi? Deel dit verhaal dan met je vrienden:

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

!
!
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Uitgelicht:

Nieuw in Wedstrijdzeilen:

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.