Win een Odeo Flare!

Noodvuurwerk is niet altijd houdbaar. Bovendien is het kort na afsteken alweer voorbij. Met deze Odeo Distress Flare ben je uren lang zichtbaar. Een perfecte aanvulling op de grabbag aan boord.

Bomarine heeft twee Odeo Distress Flares beschikbaar gesteld als prijs voor de nieuwe winactie van Zeilwereld van april. De opdracht is simpel: Vertel ons hoe jij werd overvallen door een weersverandering! Lees hieronder snel verder hoe je mee kunt doen.

Voordelen van de Odeo Distress Flare:

Veilige led-technologie: géén hitte, géén vlammen en géén explosieven

Meer dan 8 uur lang gelijktijdig zichtbaar vanuit alle richtingen

Onbeperkt houdbaar (met uitzondering van de batterijen)

Waterdicht en drijvend

Schrijf jouw korte verhaal over weersverandering en win!

Zat jij ineens midden op zee in potdichte mist, op een spiegelende Noordzee met geen zuchtje wind, of werd je al relaxend in je zwemkleding op je laser overvallen door keiharde wind en regen? Vertel ons jouw ervaring met plotselinge weersverandering (in 200 tot 500 woorden) en wie weet win jij één van de twee Odeo Distress Flares!
Meedoen is eenvoudig. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mail je verhaal vóór het einde van april naar: redactie@zeilwereld.nl
Odeo_Distress_Flare_flash

Nu nog langer en beter zichtbaar 

De ODEO Distress Flare is, na de meermaals bekroonde ODEO Flare LED, de volgende stap in de evolutie van noodsignalen. Een compact en waterdicht noodsignaal op basis van Superbright LED technologie, dat een wereldwijd erkend noodsignaal (SOS) uitzendt. Inclusief Infra Rood-LED voor opsporing met behulp van nachtzichtkijkers.

Werkt maar liefst 8 uur op 1 set batterijen en dat is ruimschoots langer dan het handmatig aansteken van 300 ouderwetse en gevaarlijke noodfakkels.

De Odeo Distress Flare is volstrekt veilig én eenvoudig te bedienen. Zelfs met handschoenen aan. Draai de ring en word langdurig en van grote afstand gezien zonder risico voor je eigen veiligheid.

Meer informatie over de Odeo Distress Flare bij Bomarine

Video Odeo Flare:

In de onderstaande video's neemt een kayakker de Odeo Distress Flare mee en laat hij zien wat deze allemaal kan.

Meld je nu aan, schrijf en win!

Eind april kiest de redactie van Zeilwereld de twee leukste verhalen uit. De winnaars krijgen een Odeo Distress Flare, geleverd door Bomarine. Meedoen kan als je abonnee bent.

Ben jij nog niet geabonneerd op onze tweewekelijkse nieuwsbrief en wil je wel graag meedoen met deze actie? Schrijf je hieronder gratis in!

Schrijf je in op de nieuwsbrief

!
!
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.