Winactie Spinlock 6D reddingsvest

Win jij in op de valreep van 2022 dit mooie Spinlock 6D reddingsvest inclusief Spinlock lifeline? Wij verloten een exemplaar onder onze abonnees. Hiermee ben jij helemaal voorbereid op het zomer zeilseizoen. Of je nu een mooie reis gaat maken, lekker in Nederland gaat toeren of actief gaat wedstrijdzeilen. Dit reddingsvest komt altijd van pas!

Nog geen abonnee? Schrijf je dan snel in!

Jouw voordelen:

Iedere twee weken de nieuwste zeilverhalen in je inbox

Je luistert als eerste naar interessante podcastverhalen

Bovendien maak je regelmatig kans op mooie prijzen

Spinlock 6D
banner-website-spinlock

Winactie Spinlock 6D reddingsvest

Het nieuwste 6D reddingsvest is uitgevoerd met alle opties en is hiermee het meest uitgebreide vest op de markt. Het reddingsvest is ontwikkeld na intensieve samenwerking met The Ocean Race teams. Alle input van deze teams na de race om de wereld zijn verwerkt in het nieuwe model waardoor het vest zeer eenvoudig aan te trekken is, en ook zeer fijn is om te dragen. Een vest wat niet lekker zit wordt niet gedragen blijkt in de praktijk.

Producten

Enkele kenmerken

De gestructureerde spatwaterkap zit in de rug verwerkt en is eenvoudig over het vest te trekken. Het Pylon flitslicht zit op een verlenger en komt hoog boven het hoofd waardoor het goed zichtbaar is. De unieke Lume-On verlichting verlicht ook nog eens de longen waardoor de drenkeling zeer goed zichtbaar is. Naast deze opties is het vest met de nieuwe kleuren ook nog eens zeer aantrekkelijk om te zien!

De lifeline bevestiging is een dyneema loop wat licht is en niet op de boot krast, evenals de rubber sluiting welke voorzien is van een laagje beschermend rubber.

Meer informatie over Spinlock 6D reddingsvest bij More Marine

Meld je nu aan en win!

Maak kans op dit Spinlock 6D reddingsvest met Spinlock lifeline door je hieronder in te schrijven. Ben je al aangemeld op onze nieuwsbrief? Dan hoef je niets te doen!

Ben jij nog geen abonnee? Schrijf je hieronder in!

Schrijf je in op de nieuwsbrief

!
!
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Spinlock winactie