Winactie Spinlock 6D Reddingsvest (met lifeline!)

Het seizoen is begonnen. Laat het mooie weer maar komen. Wil jij straks op pad met een super mooi en comfortabel reddingsvest? Wij geven in mei een Spinlock 6D reddingsvest weg. Dit vest is het laatste topmodel van Spinlock. We geven een 275N versie weg. Extra drijfvermogen, handig voor mooie zeiltochten op zee!

Meedoen is eenvoudig. Als abonnee doe je automatisch mee! Nog geen abonnee? Schrijf je dan snel in!

Jouw voordelen:

Iedere twee weken de nieuwste zeilverhalen in je inbox

Je luistert als eerste naar interessante podcastverhalen

Bovendien maak je regelmatig kans op mooie prijzen

Spinlock Reddingsvest

Comfortabel én veilig het water op

Het 6D reddingsvest is zeer licht voor een overcompleet vest. De spatwaterkap is naar de rug verplaatst waardoor het vest perfect in balans is. Zelfs zonder de rugband te verstellen rust het vest goed op de schouders in plaats van tegen de nek.

Het 6D reddingsvest is uitgerust met alle offshore functies die je mag verwachten: spatwaterkap, Pylon flitslicht, Lume-On long verlichting, Lifeline bevestiging, optioneel Quick release systeem. Hiermee is het 6D vest het meest uitgebreide vest op de mark. Het 6D deckvest is ontwikkeld in samenwerking met alle Volvo Ocean race teams. De input hiervan is verwerkt in de 6D waardoor dit reddingsvest onder andere heel eenvoudig is aan te trekken en bovendien zeer fijn is om te dragen.

Eind maart verloten wij één zo'n fantastisch reddingsvest onder onze abonnees. Deze actie is in samenwerking met More Marine.
Lees hier meer over het Spinlock 6D reddingsvest

Spinlock reddingsvest

Meld je nu aan en win!

Maak kans op een mooi Spinlock 6D 275N reddingsvest door je hieronder in te schrijven. Ben je al aangemeld op onze nieuwsbrief? Dan hoef je niets te doen! Je loot automatisch mee.

Ben jij nog geen abonnee? Schrijf je hieronder in!

Schrijf je in op de nieuwsbrief

!
!
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Spinlock 6d Reddingsvest