Win een Quantum Sails Optimist zeil

Ga jij binnenkort een wedstrijd varen in de Optimist, of vind je het gewoon heerlijk om lekker op de plas te varen in je Optimist? Wat voor Optimist zeiler je ook bent, een nieuw zeil kun je altijd wel gebruiken toch? Goed nieuws, wij geven in samenwerking met Quantum Sails, een Optimist zeil weg.

Optimist selectiewedstrijden in Workum
Foto: Laurens Morel

Win een Optimist zeil

Wil jij kans maken op dit zeil? Doe dan mee aan onze winactie! Maak een video waarin jij vertelt waarom jij dit zeil moet winnen. Misschien doe je wel mee met een internationale zeilwedstrijd, is het bijna je verjaardag of heb je je eigen zeil kapot gezeild. Wat je reden ook is, verpak het in een leuke video van maximaal 1 minuut en deel hem met ons!

Wat moet je precies doen?

Eind juli maken wij een selectie uit alle video's en kiezen we een winnaar.

 

Quantaum Sails

Over Quantum Sails Optimist programma

Quantum’s Optimist programma helpt jonge zeilers al meer dan 25 jaar naar de top van het veld, waarbij ze meerdere Wereldkampioenschappen, Europese, Noord-Amerikaanse, Zuid-Amerikaanse en regionale kampioenschappen hebben gewonnen. Wil jij, je kind of kleinkind kans maken op een wedstrijdzeil?

Doe dan mee aan deze winactie, eind juli maken we bekend wie de gelukkige winnaar is.

Het betreft een tri-radiaal wedstrijdzeil. Uiteraard voorzien we die van een zeilnummer. Meer informatie over de verschillende Optimistzeilen op https://quantumsails.nl/eenheidsklasse-zeilen/optimist-zeil/

Schrijf je ook in op onze nieuwsbrief!

Zeilwereld verloot vaker toffe zeilproducten in samenwerking met haar partners. Wil jij op de hoogte blijven van deze acties? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!

Andere voordelen:

Iedere twee weken de leukste zeilverhalen in je inbox

Leuke winacties en gratis digitale specials

Je luistert als eerste naar interessante podcastverhalen

Schrijf je in op de nieuwsbrief

!
!
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
ZW-Logo-groot-wit