Gratis Winterspecial!

Lekker lezen in de winter in deze winterspecial van Zeilwereld. Gevuld met extra koude verhalen, een vooruitblik op boot Düsseldorf, interviews en handige tips voor bootonderhoud deze winter.

Nieuwsgierig, maar ben je nog geen abonnee? Laat je e-mailadres hieronder achter en wij sturen de special gratis naar je toe!

Nieuwe boten

Producten

Zeilverhalen

Interviews

Boeken & Podcasts

Bereid je voor op boot Düsseldorf

Heb jij af en toe ook behoefte om gewoon lekker door een magazine te bladeren? Je even rustig terug te trekken in dat lekkere hoekje aan boord, of gewoon thuis op de bank, en lezen over jouw favoriete hobby. Bereid je voor op het komende seizoen met onder andere boot Düsseldorf. Op zoek naar een nieuwe boot? Misschien vind je 'm wel in deze special!

Doorzeilen in de winter

Een greep uit de verhalen

We zeilen in deze winterspecial naar Alaska. Paul Hanraets deelt zijn ervaringen in dit gebied met ons. Voor wie Alaska wat te ver weg is, redacteur Femke van Straten nam een kijkje bij de plas achter haar huis, waar Laser zeilers doorzeilen in de winter. De grootste watersportbeurs van Europa staat ook weer voor de deur. We nemen je mee op een dagje boot Düsseldorf en op de boten & producten pagina's kun je alvast stiekem gaan shoppen. Zo bespreekt Klaas Smit de Avance 36. Daarnaast belt Riemer Witteveen met Abiliash Tommy over zijn Golden Globe Race, liep hij over de steigers voor de start van de ARC en bekijkt hij samen met Jan Niemeyer hoe je je Mast en Stagen zelf kunt checken. Jeanne Bommelje wil met Oud en nieuw naar Terschelling en Anke Haadsma interviewt Topzeilster én moeder Marit Bouwmeester. Dat en nog veel meer lees je in deze winterspecial!

Waarom een Zeilwereld special?

Na het succes van onze eerdere edities van de specials, hadden we de behoefte vaker zo'n exclusief online magazine te maken. Jullie, onze lezers, gaven aan de special erg te waarderen. Aangezien wij zelf zoveel plezier hadden met de productie van het magazine, was het eigenlijk alleen maar logisch dat we regelmatiger een special uitgeven. Vanaf 2023 verschijnt er ieder kwartaal een nieuwe editie. We hopen dat jij als lezer deze goed blijft waarderen, daar doen we het voor!

Wil je deze, en iedere volgende, special ontvangen? Laat hieronder je gegevens achter en wij houden je op de hoogte!

Wil je de Winterspecial liever downloaden en lezen in pdf-vorm? Ook dat is natuurlijk geen probleem. Klik op de afbeelding hiernaast om de pdf te downloaden.

Nog geen abonnee?

Hiermee meld je je direct aan op de gratis tweewekelijkse nieuwsbrief
!
!
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.