Zeilwereld Najaarsspecial 2021

Online magazine gevuld met boten, producten & verhalen speciaal voor alle Zeilwereld fans. Exclusieve content die nog niet op onze website is terug te vinden!

Deze najaarsspecial ook ontvangen? Laat je mailadres hieronder achter en wij sturen je een downloadlink toe!

Nieuwe boten

Producten

Zeilverhalen

Interviews

Boeken & Podcasts

Zeilwereld najaarsspecial groot

Waarom een najaarsspecial?

Er is zoveel te vertellen op het gebied van zeilen. Wij proberen al die content via ons online platform te verspreiden, maar merken ook dat er behoefte is aan een bundeling van al die content. In eerste instantie zou dit een HISWA te Water special worden. Nadat deze werd gecanceld besloten we alsnog een special te maken, maar dan meer gericht op de mooie verhalen uit de Zeilwereld. Natuurlijk bespreken we ook de nieuwste boten en producten in dit eenmalige online magazine. Daarnaast vonden we veel ruimte voor interviews, verhalen en eerder gepubliceerde verhalen die het waard zijn nog eens te delen. 

Zeilwereld najaarsspecial verhalen

Een greep uit de verhalen

Deze zomer zijn we opgestapt op een Flyer 33, in het magazine een impressie van een heerlijk dagje zeilen. Zouterik geeft ons een uniek kijkje in hun zeilersleven, we geven tips voor het kopen van een tweedehands boot en gaan mee op avontuur bij het kopen van een boot in het buitenland. Nog meer buitenlandverhalen in een exclusief kijkje in het leven van een Nederlandse zeilinstructeur in Libanon, niet het eerste land waar je aan denkt voor zeillessen.

Download de Zeilwereld Najaarspecial

Benieuwd geworden naar de Zeilwereld Najaarsspecial? Laat hieronder je gegevens achter, dan ontvang je hem gratis in je mailbox!

Stuur mij de Najaarsspecial*

*Hierbij meld je je ook direct aan op de tweewekelijkse nieuwsbrief
!
!
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Zeilwereld najaarsspecial