Gratis Voorjaarsspecial

Online magazine gevuld met verhalen over zeilen, boten, producten en interviews met zeilers. Speciaal voor alle Zeilwereld fans! Hierin vind je exclusieve content die nog niet op onze website is terug te vinden!

Deze voorjaarsspecial ook ontvangen? Laat je mailadres hieronder achter en wij sturen hem je gratis toe!

Nieuwe boten

Producten

Zeilverhalen

Interviews

Boeken & Podcasts

Tijd om even lekker te lezen!

Heb jij af en toe ook behoefte om gewoon lekker door een magazine te bladeren? Je even rustig terug te trekken in dat lekkere hoekje aan boord, of gewoon thuis op de bank, en lezen over jouw favoriete hobby. Met de voorjaarskriebel die vele zeilers al hebben, zeker nu het mooie weer er toch eindelijk echt aan zit te komen, is het tijd je te laten inspireren voor een zeiltripje komende zomer. Weet je nog niet waar je heen gaat? Of ben je benieuwd naar de nieuwe producten die op de markt zijn gekomen?

Voorjaarsspecial engeland varen

Een greep uit de verhalen

We zeilen in deze voorjaarsspecial naar België, Engeland, Friesland en huren een boot op Lanzarote. Ook hebben we een complete bucketlist gemaakt met bestemmingen waar je misschien niet zo snel aan had gedacht om te gaan zeilen. We brengen een bezoekje aan Jachtwerf Heeg waar de nieuwe Pointer 30 wordt gebouwd. We blikken vooruit op de Dutch Water Week, een week vol waterspektakel. Ook wordt die eeuwige discussie over welk drijfvermogen van je zwemvest beter is: 170N of 275N? En hoe hou jij het komende zomer koel aan boord? Tenslotte nieuwe producten en we bespreken allerlei nieuwe boten!

Waarom een voorjaarsspecial?

Na het succes van onze eerste special in het najaar van 2021, hadden we de behoefte vaker zo'n exclusief online magazine te maken. Jullie, onze lezers, gaven aan de special erg te waarderen. Aangezien wij zelf zoveel plezier hadden met de productie van het magazine, was het eigenlijk alleen maar logisch dat er een nieuwe versie kwam. De afgelopen maanden hebben we achter de schermen gewerkt aan deze voorjaarsspecial. Hij is dan ook weer iets beter vergeleken met onze eerste editie. Wij zijn trots op het resultaat, maar belangrijker is dat jij deze special met veel plezier gaat lezen!

Gratis Zeilwereld Voorjaarsspecial

Benieuwd geworden naar de Zeilwereld Voorjaarsspecial? Laat hieronder je gegevens achter, dan ontvang je hem gratis in je mailbox!

Stuur mij de Voorjaarsspecial*

*Hierbij meld je je ook direct aan op de tweewekelijkse nieuwsbrief
!
!
Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Voorjaarsspecial mobiel